OVER ONS

Uw trusted advisor voor families en het familiebedrijf

  • Sustainable Estate Structuring
  • Trusted Advisor
  • Family Governance
  • Compliance

Lagun Family Services is de trusted advisor voor welgestelde particulieren, ondernemers, families en hun adviseurs. Wij zijn uw sparringpartner, probleemoplosser en belangenbehartiger. Lagun Family Services begeleidt u bij de structurering en implementatie van uw gehele vermogen. Wij denken kritisch mee en ontzorgen u.

Lagun Family Services is voortgekomen uit de vraag naar een trusted advisor voor huidige en toekomstige generaties van een aantal families die woonachtig zijn op Curaçao en een internationaal bedrijf hebben. Zij waren op zoek naar een trusted advisor die op kon treden als belangenbehartiger bij conflicten, strategische beslissingen en uiteraard als vertrouwenspersoon. De achtergrond van Jan Willem Schenk met kennis van zowel Curaçao recht als Nederlands recht en een internationale achtergrond bleek hiervoor uniek te zijn.

Inmiddels hebben wij onze services uitgebreid naar Nederland, zodat wij niet alleen families die woonachtig zijn op het Caribische eiland kunnen ontzorgen, maar ook families die in Nederland woonachtig zijn. Jac Veeger en Wouter Lunstroo hebben beide uitgebreide ervaring als trusted advisor voor met name Nederlandse families in Nederland en daar buiten.

Om onze cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en onze dienstverlening zo uitgebreid mogelijk te maken, hebben wij een nauwe samenwerking met onze associate partner HVK Stevens. Zo zijn wij ook in staat om u bij te staan bij het oplossen van juridische en/of fiscale problemen van uw familie of uw familiebedrijf.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op.

lagun_logo_lichtgrijs

TEAM